Marmaris Ayşe Yücel Anaokulu

Belgegeçer : 02524190516
WEB https://ayseyucelanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Beldibi Mah. Atatürk bulvarı 87. Sok. No5 Marmaris/MUĞLA
VİZYON : Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
MİSYON : Marmaris Ayşe Yücel Anaokulu olarak misyonumuz, öğrencilerimizin yaş gelişim seviyesi ve eğitim ihtiyaçlarına uygun öğrenme ortamlarında, Türk Milli eğitiminin temel değerlerine bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, öğrencilerimizi hayata ve ilköğretime hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir..
BAŞARILAR : Yeşil Bayrak sahibi Eko Okul. Okulum Temiz Belgesi Mevcut. Her Yıl e -Twinning Projelerinden Kalite Etiketi Almaktadır.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler : 07:30-12:30 13:00-18:00
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : Özel Öğrenci Servisi Bulunmaktadir.
Ulaşım : MİNİBÜS VE BELEDİYE OTOBÜSÜ
Yerleşim Yeri : MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 KM
Kontenjan Bilgileri : 150
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e-Twinning Proje Çalışmaları Her Yıl Düzenli Olarak Yürütülmektedir.